Извозване на стари мебели и дълготрайни активи

Извозване на стари мебели и дълготрайни активи

Премахването на дълготрайни активи или инвентарни позиции от управление е лесен процес, когато има всички необходими документи. Но докато се снабдите с тях, трябва да се свържете с оторизирана фирма за скрап. Хамалска фирма evro.center Ви предлага не само всички документи за бракуване на дълготрайни активи, но и пълно събиране на мебели: демонтаж, обработка и транспорт.

Извозване на стари мебели

Най-честият случай, в който хората се отказват от част от обзавеждането е, след преместване. С ЕВРО.ЦЕНТЪР е просто: имате интегрирани хамалски услуги и не е нужно да се обаждате на няколко доставчици, като по този начин намалявате общите разходи. Операциите по извозване на стари мебели или складиране на мебели могат да се извършват по същото време или след приключване на преместването.

Какви видове ДМА може да бракувате чрез фирма за скрап на мебели

Можем да съберем всякакви неподвижни средства като: мебели, сейфове, сървъри, компютри и периферия…и др. Те ще бъдат демонтирани и разделени в специални контейнери на платформата evro.center, селективно рециклирани и унищожени по-късно.

Как протича процесът на бракуване на мебели?

Ако количеството мебели, които желаете да бракувате е малко, оценката може да се направи по снимки и описен лист, на базата, на който в последствие ще ви бъде изготвен протокола за бракуване. Голям обем дълготрайни активи изисква пътуването на оценител до вашите помещения, за да анализирате достъпа, както и други логистични аспекти.

Извършват интервенцията в или извън работното време, както се договорим заедно, работи се чисто и дискретно, без да се прекъсва или възпрепятства дейността на служителите.

Понякога решенията за бракуване на мебели могат да бъдат отложени. Независимо, дали се местите в ново помещение и вече не желаете част от старото обзавеждане, или сте задължени да освободите място, от фирма могат да ви предложат алтернативни решения до момента на окончателното решение за изхвърляне на мебелите. Добре е да бъдат наети мебелни складови помещения на изгодни цени временно или за дългосрочен период.

Извозване на стари мебели и необходими документи за бракуване на ДМА

В края на процеса по Извозване на стари мебели от фирмата с хамалски работи ще ви бъдат предоставени всички необходими документи. Наред с това може да разчитате на гъвкави и адаптирани решени. Не се колебайте, а опитайте сами и се доверете на услугите на такива фирми: https://www.evro.center/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8.