Дезинфекция на жилище

Дезинфекция на жилище

Дезинфекцията на помещенията е насочена към унищожаване на микроорганизми и бактерии, които причиняват инфекциозни заболявания и представляват опасност за човешкото здраве. Такова лечение играе важна роля в предотвратяването на епидемии, създава благоприятна санитарна атмосфера в апартамента и спомага за поддържането здравето на жителите.

Дезинфекция на жилище е необходима в случаите, когато на територията има заразено животно или лице, страдащо от инфекциозно заболяване. С помощта на съвременните дезинфектанти могат да се унищожат всякакви патогенни микроорганизми. В допълнение, санирането на апартаментите се извършва при преместване на ново място на пребиваване. По този начин може да се избегне заразяване с различни заболявания от предишни жители. Дезинфекцията на помещения в София ще помогне да се отървете не само от опасни патогени, но и различни бактериални или вирусни заболявания.

Методи за дезинфекция на жилище

Механично: мокро почистване с използване на дезинфекционни разтвори, филтриране на въздуха, отстраняване на замърсени повърхности, палуби или пръст;

Физически – кварциране, използване на UV радиация, изваряване на битови предмети и бельо;

Химически – използват се антисептични вещества, които позволяват унищожаването на патогени. Дезинфектантите се пръскат с помощта на генератори на топла или студена мъгла. Благодарение на съвременната техника, капки от разтвора равномерно изпълват помещението, прониквайки и в най-недостъпните места. Тази обработка не уврежда мебелите и не изисква изплакване.

Предимства на sofia.bg.services

Дезинфекцията на жилище в София се извършва в с помощта на фирма sofia.bg.services. С тяхна помощ завинаги може да се отървете от опасните патогени. Професионалната обработка на помещения се характеризира с висока ефективност и устойчиви резултати. Специалистите пристигат на място, анализират състоянието на помещенията, идентифицират броя на огнищата на инфекцията и внимателно ще обработят всеки сантиметър от района, включително мебели, битови предмети, интериор и лични вещи.

Защо да изберете професионална фирма за дезинфекция на жилище

Комплексното третиране ви позволява да унищожите не само патогенни микроби, но и алергени, неприятни миризми и гъбични спори;

Усъвършенстваната технология на студена и гореща мъгла ви позволява да постигнете максимален ефект;

Достъпна цена – винаги може да получите индивидуална цена. Това е една от най-изгодните на пазара услуги, предлагани от професионални екипи на sofia.bg.services.

Дезинфекцията в апартамента няма да отнеме много време, стаята може да се използва в рамките на пет минути, след третирането. На практика използва се само сертифицирани и безопасни вещества, които не вредят на здравето на хората и животните. Ако се интересувате, колко струва дезинфекция на апартамент, сега е момента да се свържете за съвет.