дамски чанти

10 дамски елегантни чанти за есента и зимата

Тенденциите идват и си отиват, но любовта ни към чантите е завинаги. Ако вече сте научили всички основни модни тенденции и сте видели най-модерните обувки за сезон есен-зима 2021, време е да разгледате най-модерните дамски елегантни чанти.

Независимо дали мислите да инвестирате в нов модел или просто да следвате последните есенни тенденции, ето 10 модни тенденции на чанти за есен / зима 2021.

Между емблематичните дизайни, минимализма, ретро вдъхновението, свежите нови идеи и играта с обем, изборът на чанта тази есен е по-разнообразен от всякога.

Няма значение дали купувате една чанта за няколко сезона или искате да имате цял арсенал. Сред модните тенденции ще откриете чанти за всички поводи и всички стилове.

Чанта с ресни

Ресни на чанти са истински стилни акценти, особено ако са в смели цветове или алтернативни материали. Те украсяват най-добрите модни колекции тази есен.

Геометрични дамски чанти

Геометричните форми създават женственост и ретро чар. Те са грациозни и предават това, чрез излъчването на самите дамски чанти. Носят се в ръка и всяка жена трябва да има една такава дамска елегантна чанти в гардероба си.

Чанти за кръста

Безспорно чантите тип колани са спечелили много сърца. През тази есен те ще продължат да бъдат незаменим аксесоар, но в нов, не по-малко атрактивен образ.

Чантите за кръста  сега са с по-скромни размери и се предлагат в предимно неутрални цветове като тъмносиво, бяло и черно.

Чанта XXL

Една от най-забележителните тенденции през този сезон ще са чантите с големи размери XXL. Те са по-големи от пазарските чанти и са предназначени за най-динамичните жени днес.

Микро чанта

Преди година дизайнерите въведоха тенденцията за нови микропропорции, а през есента на 2021 г. се очакват чанти с микроразмери. Повечето от тях едва ли се вписват дори в червилото, а практичността не е техният основен приоритет. И все пак доставят концентрация от стил.

Чанти с верижка

Закръглените синджири са най-видимата тенденция през последните сезони. Не е изненадващо, че повечето модерни чанти имат тези лъскави детайли.

Елегантна чанта

Сред най-желаните есенни чанти откриваме най-популярния модел сред бизнес дамите – дамски елегантни чанти.

Пазарска чанта

Подобно на чантата XXLразмер, тези чанти са универсални, удобни и много практични. С тях може да ходите не само на пазар, макар името им, а да ползвате, дори за плаж, пикник и разходка в парка с малки деца. Голямото им предимство е обема, който позволява да поместите всичко вътре, а когато не използвате, дори може да свиете на носна кърпа и да пъхнете в джоба.

Плетена чанта

Плетените чанти са тенденция не само през последните години, а сякаш винаги са били популярни. И въпреки че те могат да изглеждат като чисто летен аксесоар, те също се сред модните тенденции на чантите за есен-зима 2021.

Ретро чанта

През 2020 г. много модни марки превърнаха своите актуализирани емблематични модели чанти в истински чанти.

Щом начухте за 10-те дамски елегантни чанти, това кои от тях ще изберете за своя гардероб и тоалет, тази есен и зима остава ваша задача!