дървеница

Заразяване с дървеници – какво трябва да знаем

Сред основните признаци на заразяване с дървеници има някои, които си струва да се споменат. Сред белезите, по които може да познаете, че в дома ви има дървеници са следните:

Множество ухапвания по тялото, след сън. Също така през нощта може да усетите тяхното движение, докато минават през тялото; миризмата на евтин коняк или изгнили малини също издава присъствието им; следи от кръв по спално бельо; отпадъчни продукти от насекоми, люспи от яйцата; паразитни яйца близо до леглото.

Ако откриете поне един от тези признаци, трябва незабавно да се свържете със специалист. Такъв ще може да организира професионално пръскане за дървеници и в най-близко време да ви избави от тези буболечки.

В противен случай паразитите ще имат време да се размножат силно и ще е много по-трудно да се обработят дрехите от дървеници.

Дървениците най-често се появяват от съседи или пренесени, чрез дрехи. Те могат да дойдат и след покупка на диван или друго обзавеждане, особено ако е използвано.

Почистването на дрехи от дървеници си има своите характеристики.

Процесът по почистване на дрехите от дървеници ще е истинско изпитание, ако го правите сами. Трудността се крие във факта, че продуктите, предназначени за унищожаване на насекоми в къщата, са доста токсични и не са подходящи за почистване на гардеробните предмети. Друга трудност ще е високият риск от разваляне на скъпи или любими дрехи, чрез непрофесионални инструменти за магазини или съвети от Интернет.

Само с помощта на професионалисти можете бързо и без предразсъдъци да се отървете от нежеланите буболечки, защото: специалистите използват продукти, които не могат да бъдат закупени в обикновен магазин за битови химикали. Те са предназначени за облекла и не предизвикват алергии. Те не съдържат токсични вещества.

През годините Превента ДДДД ЕООД е разработила идеални условия за сътрудничество, които са удобни и за двете страни. Така предлага пръскане срещу дървеници и обработка на мебели, дрехи и всякакви терени. Всичко зависи от степента на инфекцията и използваните средства.