Луксозни имоти

Домашен интериор, също като в луксозни имоти и за добро настроение

Как започва интериорната декорация?

Разбира се, от настроението, защото от него, много зависи от комфортът в къщата. Красивите апартаменти радват собствениците им, предизвикват възхищение у посетителите на къщата.

И ако сега и вие желаете да направите своя апартамент красив и уютен, време е да научите с луксозни имоти.

Ако искате да промените нещо в интериора на дома си, без особени финансови инвестиции, започнете с пренареждане на мебелите във вашия апартамент. Това важи особено за малките апартаменти. „Разбъркайте“ не само мебелите, но и всякакви детайли в интериора (вази, фигурки, сувенири, рамки със снимки). Всички те, не трябва да остават дълго време на едно място.

Друг добър вариант за нова вътрешна украса е разместването на мебели

Ако не искате да се разделите с любимия си диван, просто сменете тапицерията, върху него. Същото трябва да се направи и с останалите мека мебел: табуретки, фотьойли, столове. И ако все пак промените обзавеждането на мебелите, това ще изглежда много различно.

Меките повърхности, също могат да бъдат драпирани или обшити по нов начин

По принцип меката мебел е най-добре да се купува предварително с подвижни калъфи: тя е по-удобна и практична. Цветовете на тапицерията и кориците трябва да са в хармония помежду си и задължително – с нотка на завеси и драперия.

Мебелите могат да бъдат пребоядисани с акрил, коприна, гланцови бои или масло с матов ефект. И ако имате поне малко артистични способности, тогава мебелите могат да бъдат нарисувани. За целта нанесете рисунка или орнамент, върху шаблон. Може, дори да използвате интериорни врати за боядисване.

За да създадете добро настроение у дома

За да създадете добро настроение у дома, атмосфера на топлина и радост, вътрешността на дома, просто трябва да бъде наситена с топли, наситени цветове (червено, розово, оранжево, златисто, жълто) и ярко осветление – това е особено важно в есенно-зимния период, когато има малко слънце. Може да актуализирате цвета с помощта на детайли – да поставите нови покривки, салфетки, да смените калъфките за възглавници, върху диваните и възглавниците, да смените завесите на прозорците.

Светлината трябва да е ярка, наситена и винаги вертикална

Може да върви или отгоре надолу, или отдолу нагоре. Опитайте се да избегнете приглушеното сияние на камерата и отстрани, падайки отнякъде „зад ъгъла“. Сменете полилея, окачете отново бравата, пренаредете подовите лампи по нов начин, покрийте сенниците с нова материя, за да съответства на тапицерията на мебели, стени или завеси.

Най-важното е да не се страхувате и да бъдете креативни в тази дейност

Тогава вашият домашен интериор ще блести с нови цветове, настроението ви ще се подобри, а уютния и касив апартамент ще ви радва.

Между другото, психолозите също съветват да промените нещо в ситуацията, около вас в случай на рутина. Всичко, което трябва е да се настроите във времето и да започнете! Комфортът за вас в къщата, може да ви пренесете в същността на истинските луксозни имоти.