Чести ергономични грешки в домашното пространство

В стремежа да постигнат максимум в обзавеждане на интериора, хората често допускат някои грешки. Именно за тях, избрахме да поговорим днес.

Ако и вие планирате скорошни реформи в дома – изхвърляне на стари мебели с подмяна с изцяло нови, козметичен или основен ремонт, вижте, какво не трябва да правите:

Грешка 1. Замяна на основни неща

Ако решите да преобразувате жилищното пространство, тогава, в съответствие с правилата на космическата ергономия, започнете не с покупки, а с план. В противен случай може да се окажете с редица ненужни неща с неясна цел и голяма дупка в бюджета. За почистване и извозване след пожар 088 888 2000 потърсете тук.

Помислете, какво искате да постигнете от обновените помещения, потърсете опции за дизайн в Интернет и списания. Начертайте план и прегледайте съществуващите неща, може би нещо все още може да ви е полезно. След това направете списък на липсващите в ред на намаляване на приоритета. И едва след това, отидете в магазина.

Грешка 2. Страст към „оригами“

Много от нас прекалено обичат да сгъват неща с последващото им поставяне в шкафове и на рафтове, което наподобява традиционното японско изкуство. Веднага, след като поставите тази поръчка на мястото си, рафтът или чекмеджето изглежда красиво. Така обаче е малко вероятно, всеки ден да слагате всичко на мястото му. Помислете как да вземете и върнете нещата на обичайното им място възможно най-удобно и бързо.

Грешка 3. Петгодишен план за три години

Ергономичността на пространството не търпи суетене, но изисква задълбочен подход. Не се опитвайте да правите всичко за един ден – това е ирационално и невъзможно. Разделете цялото жилищно пространство на зони и поставете „зона по стъпка“, за да подредите всяка зона поотделно. Само така наистина ще постигнете качествен резултат.

Ергономия на пространството

Каква е мебелната формула? Надеждност. Качество. Красота. Универсалност. Ниски цени. Гарантирано. Бърза доставка. Повдигащ ефект и сглобяване. Цялата сума за това може да е равна на вашата успешна покупка.

Това е формулата за правене на мебели достъпни за всички. Сега лесно може да обзаведете апартамент на достъпна цена, но без загуба на качество, бързо и с добро обслужване. Потърсете чистачи.com за пълен набор от услуги от демонтаж на мебели до транспортирането им на депо.