Индустриални елементи, открити пространства и еклектика

Нека има светлина. Така откриваме темата за разчупен интериорен дизайн, открити пространства и еклектика.

Всичко това със съдействието на evro5.com.

Таванското помещение се характеризира с разнообразно осветление, поради което пространството е зонирано. Използват се висулки – лампи на вериги и шнурове, лампи от гирлянди, подови лампи, масивни полилеи и LED ленти.

 

Промишлени елементи

 

Може да се добави към първия параграф. Таванското помещение ще загуби своя чар, ако се отърве от неприкритите структурни елементи. Стопанства и греди, вентилационни и водопроводни тръби – всичко това показва естеството на стаята.

 

Демокрация и еклектика

 

Лофтът се характеризира със смес от стилове и материали. Именно тук, може да имате маса, изработена от дървени палети, върху която е монтирана изящна ваза, изработена от фин порцелан или скъп LCD телевизор, монтирана, върху парцален и бетонна стена и със стърчащи тръби. Комбинация от модни тенденции и складова среда.

 

Мебели и аксесоари

Всъщност мебелите в таванското помещение могат да бъдат абсолютно всеки. В такава обстановка ще изглежда ефектно и подходящо. Антиките тук са в съседство с дизайнерските разработки и мебелите от импровизирани материали. Основното нещо – мебелите не трябва да бъдат прекалено закачливи.

 

По отношение на аксесоарите ситуацията е друга. За таванското помещение са позволени смели и нестандартни решения – графити, рекламни плакати, фотографии, абстрактни пана, пътни знаци, възглавници и килими, изкусни скулптури, фигурки и вази. Може да се чувствате сте свободни, да избирате всякакви елементи на декора, които подчертават оригиналността и правят дизайна неразделна част.

 

Интериори в стил лофт са разделени на три категории. Това е:

 

Индустриално таванско помещение. Класически интериор на таванско помещение, за който е пресъздадена атмосферата на производствена сграда или работилница. Най-бруталният вариант със запазване на всички елементи. Интериорът е минималистичен, а мебелите са възможно най-функционални.

 

Бляскаво таванско помещение. Характеризира се със специална цветова палитра с ярки декор елементи и изящни детайли като барокови огледала, масивни полилеи, разпръскващи се растения и кожи на пода.

 

Бохемско таванско помещение. Таванско помещение в стила на фабриката на Анди Уорхол. Предимно интериорът се състои от въплътени дизайнерски идеи и арт предмети.

 

В заключение искаме да кажем, че основното в таванското помещение е функционалността и сдържаността. Използвайте предмети в интериора, които лесно могат да бъдат преместени и да освободите място. Евро5 предлага изгодни цени за изхвърляне на стари мебели и отпадъци.

Подредете мебелите с острови, за да подчертаете „празнотата“ на пространството. Най-важното, не забравяйте, че таванско помещение може да бъде не само стилно, но и уютно.