Fashion Days: Облекла и аксесоари в сезон есен зима 2018-2019

Fashion Days: Облекла и аксесоари в сезон есен зима 2018-2019

Всеки от нас, без значение на пол и възраст се интересува от модата. С най-голям интерес обаче подхождат младите дами и момичетата.

Какво е на мода в предстоящия сезон на есен-зима 2018-2019 година и какво не трябва да има в гардероба ни?

Нека научим сега с ценните препоръки дадени ни от Fashion Days:

Есенен гардероб – какво не трябва да има в него:

Кажи НЕ на едноцветните дрехи – в началото на есенния сезон е идеалния момент за „детокс“ на гардероба. Напък на облачно, дъждовно, ветровито и мрачно време, предлагаме ти да добавши в гардероба си всички цветни модели на лятото. Според модните тенденции това са флорални мотиви, животински принт, синьо, зелено,  червено. Изхвърли от гардероба всички мрачни блузи, ризи и пуловери.

Кажи Не на големите чанти – вече не е на мода да поместващ всичко в чантата си. Новата Fashion Days философия е насочена към максимален комфорт. Щом стане дума за дамски чанти, нека те са леки, компактни и удобни. Най-хубавото е, че и те се предлагат в множество вариации на модели и цветове. Заложете на размери 20/15 см. Сами ще се изненадате, колко много неща могат да се поместят тук. Друго предимство на малката дамска чанта е, че винаги има ред в нея и това се дължи на малкото пространство, което може и трябва да е добре организирано. Тук излишните предмети са изключени.

Кажи НЕ на изкуствените тъкани – в есента, една от най-допусканите грешки е свързана със синтетичните и изкуствени материи. Те запарват кожата, така тя не може да диша и идват проблемите – сухота, сърбежи и пр. Заложете на естествени материи като вълна, кашмир, велур, коприна, памук, лен. Всички тези материи вече могат да се намерят в облекла за ежедневието, елегантни тоалети и дрехи за специални поводи. Най-хубавото е, че са на достъпна цена, тук при нас. Това трябва да направи присъствието им и във вашия гардероб задължително.