Жената и уютът в къщата

Жената е домакинята дома. Тя мечтае, къщата й да бъде красива, уютна и удобна. Това е облагодетелствано от интериора на къщата или апартамента.

Ако една жена е творческа, тя има много идеи за подобряването на крепостта си.

Всекидневна

Ако изборът падне върху хола, то стените се правят в бежови цветове. Така те изглеждат топли и уютни. Всичко напомня за лятната ваканция.

Пространството е изпълнено със слънчева светлина. От това всички ще се възползват, тъй като всичко наоколо ще бъде спокойно и уютно – това ще създаде психологически комфорт. Соларните цветове дават положителна енергия, което създава приятни връзки. В такава стая всички ще се чувстват защитени от трудностите на околния свят.

Антре

В тази стая може да приложите стил, който комбинира няколко нюанса едновременно. Ако боите в основата са в интензивен тон, може да се спрете на цветове в горната и долната част на стаята, като поставите фризова лента. За това се използва по-светъл нюанс. Стената на тази стая може да бъде украсена със снимки в дървени рамки.

Спалнята

Ако стените на спалнята са боядисани в бежов цвят, можете да добавите златни нюанси. Това много ще я трансформира. Тя ще изглежда по светски начин. Основното състояние на този декор е матирана и блестяща боя с една цветна посока. Тя трябва да се комбинира с мебели, покривки за легла, килим и завеси. Дори вземайки предвид детайлите на фитингите на осветителните тела всичко може да изглежда луксозно и стилно.

За да започнете ремонт, може би ще се нуждаете от услугите на фирма за разчистване на дома от всичко старо и излишно. Пожелаваме ви успех в начинанието!