Модни тенденции в дамските поли

Дългоочакваното пролет мечталото лято след досадния студ ни карат по малко да бъдем подготвени за последните писъци в модата.

За да се разбере най-новите тенденции на подиума, достатъчно е да видите дамската мода и предпочитаните поли, които представят най-подходящи модели на изгодна цена от най-новите колекции на световните марки. Тук може да видите една част от тях: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/кои-поли-ни-правят-секси.

Мода и дължина

20185 г. обещава да бъде много ярка и разнообразна. За да бъде модерна една дама, не е необходимо да полага големи усилия, тъй като през този сезон е модерно почти всичко, стига да сте избрали полата перфектно според фигурата.

Макси поли

Дългите поли не са само красиви, те подчертават женствеността и оставят място за фантазия у човек. Прякото слънце изисква ефирни и леки, макар и дълги поли, нагънати с воали, всички са чудесна възможност за извайване женската фигура.

MIDI

Ако изберете пола за офиса, Миди версията ще бъде просто перфектна. Тези модели са едновременно строги и скромни, стилни.

Мини

Новият сезон кани всички жени, които имат изваяна форма да облекат секси модели – мини. Красивите крака в идеалния случай ще изглежда чудесно в такава дължина на полата.