Използвайте едно малко пространство за своя най-голям потенциал

Организация – тя може да бъде изключително трудна, дори, когато става дума за украса или организиране на малко пространство по начин, който да ви накара да се чувствате притиснати и неудобно. Въпреки това, с творческо декориране и организиране на стилове, можете да включите дори и най-малките пространства в големи, удобни и привлекателни жилища. Ето някои съвети, които можете да използвате, за да постигнете тази цел.

Непотребните вещи във вашето пространство – организирайте почистване на мазета и тавани.

Премахване на елементарно от вашия дом може да бъде скучен процес. Все пак, ако искате да създадете допълнително помещение в дома си, трябва да отстраните всички предмети, от които не се нуждаете или нямат никаква функционална стойност в дома ви. Елементарно в малко пространство се обръща по-голямо внимание на липсата на достатъчно пространство в една стая. Ако не разполагате с достатъчно пространство за предмети, от които не използвате редовно съхранение, опитайте някои креативни идеи за съхранение, като например конвертиране на открито пространство под вашия стълбище в чисто пространство за съхранение.

По-малко може да бъде повече

Ако живеете в малко пространство, колкото по-малко мебели и уреди купувате, толкова по-добре. Така например, в хола, може да изберете една малка масичка за кафе и няколко случайни столове. Ако имате достатъчно място, можете да добавите 3 или 2-местен диван, стига да има достатъчно място, за да се движите. Ако не може да разберете как да се впишете в малко пространство, помислете за наемане на професионален организатор да изготвяне на план, място за вас.

Вижте за извозване на стари мебели.